Cine suntem?
O nouă generație de avocați, contabili și experți în marketing

Noul nostru concept a luat naștere printr-un fusion între ALEXA – CABINET DE AVOCATURĂ și Societatea de contabilitate din Timișoara CONTA-MER SRL – societate care activează în domeniul expertizei contabile încă din anul 2003.

ALEXA – CABINET DE AVOCATURĂ a fost gândit și dezvoltat în scopul furnizării unor servicii legale și fiscale orientate spre client, flexibile și inteligente.

Suntem orientați spre partea de consultanță dedicată domeniilor noi de pe piață, însă cunoaștem foarte bine și domeniile clasice care te interesează și te pot afecta în funcție de nivelul la care se află afacerea ta.

Folosim birouri și săli de conferințe simple, minimaliste și tehnologia necesara pentru a-ți oferi servicii de consultanță juridică de calitate superioară la prețuri rezonabile.

La fel ca și internetul, nu suntem ținuți de granițele geografice, astfel încât clienții noștri sunt din toate colțurile lumii. Și tot asemeni internetului, ne mișcam repede. Credem cu tărie în furnizarea de servicii prompte, profesioniste, prietenoase, accesibile tuturor.

Oferim în fiecare zi consultații video la distanță (prin Skype sau Zoom call) clienților noștri care nu sunt din Timișoara.

Dacă îți faci griji de faptul că sediul nostru este în Timișoara, trebuie să știi că lucrăm într-o proporție de 70% cu clienții cu care nu ne-am văzut deloc live.
Întreaga colaborare se desfășoară la distanță, documentele pentru contabilitate se transmit scanat sau prin curierat, iar pentru consultanță pe contabilitate sau avocatură, programăm orice client prin Zoom sau orice alt instrument de Video Call (videoconferință).

Deci nu trebuie să te îngrijoreze faptul că avocatul tău este în Timișoara sau faptul că ai contabila din Timișoara, pentru că putem colabora indiferent câți kilometri sunt între noi și tine. Avem toate resursele necesare. Avocații și experții noștri contabili discută fiecare provocare și fiecare soluție.

Avem experiență în ceea ce privește gestionarea contabilității societăților din România – de aproape 16 ani.

Contabilii noștri sunt experți contabili acreditați Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Avem experiență în gestionarea situației contabile pentru o gamă largă de societăți – de la firme de transport sau de construcții – până la societăți din domeniul IT.

Pentru că întotdeauna analizăm, facem studiu și ne documentăm ÎNAINTE de a-ți transmite o opinie fiscală. Suntem puși la punct cu ultimele noutăți în domeniu. Așa că întotdeauna vei beneficia de consultanță de cea mai înaltă calitate în domeniu.

Știm că alegerea contabilului este o decizie dificilă. Și noi vrem să fim siguri că suntem cea mai potrivită echipă pentru tine și că ești mulțumit de serviciile noastre.

Noi ne vom strădui să fim întotdeauna pe măsura așteptărilor tale și să îți asigurăm servicii de calitate la prețuri rezonabile.

Costuri transparente, fără taxe ascunse, fără onorarii mici-mici de tot în colțul paginii!

Știi momentul acela când primești o părere de la contabil și o altă părere de la avocat? Ei, bine la noi nu o să ți se întâmple asta.
Deci fără joc de ping-pong de la avocat – la contabil.

Avocatură
Fie că ești sau nu implicat în probleme de natură juridică dorești să îți aperi drepturile și interesele, ai vrea să ai parte de cel mai bun avocat în Timișoara care sa te reprezinte și să obțină cel mai bun rezultat posibil.
Echipa noastră de avocați pentru afaceri din Timișoara, îți stau la dispoziție dacă cauți servicii de consultanță și asistență juridică societăților deja înființate, societăților de tip start-up, persoanelor fizice.
Contabilitate
Avem experiență în ceea ce privește gestionarea contabilității societăților din România – de aproape 16 ani.
Contabilii noștri sunt experți contabili acreditați Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.
Marketing
Experții noștri în social media marketing & fotografie și videografie, îți stau la dispoziție cu servicii pentru site-ul tău de comerț online cu fotografii pentru produsele pe care le vinzi pe site-ul tău online, cu videoclipuri pentru produsele vândute online și startegie de vânzare și promovare în mediul online pentru magazinul tău online.
Echipa
alexa-narcisa-avocat-timisoara (1)
Alexa Narcisa
Avocat coordonator & Managing Partner
laura-mischia-expert-contabil-timisoara (1)
Laura Mischie
Expert contabil & Managing Partner
ramona-furnida-expert-contabil-timisoara-02-min
Ramona Furinda
Expert contabil & Managing Partner
andrei-toderax-marketing-alexa-and-partenrs
Andrei Toderaș
Social Media & Foto/Video Strategist
01..
Oferim consultanță pe limba clientului
Fără complicații inutile. Nu trebuie să cauți pe internet cuvintele sau soluțiile oferite după ce pleci de la noi. Deci nu trebuie să îți faci griji, vom vorbi exact pe limba ta. Fără legaleză. Fără discuții purtate în „conturi contabile”.
02..
Suntem transparenți
Suntem transparenți cu tarifele pe care le practicăm. Știi de la bun început ce variante de tarifare ai și cât costă fiecare. Deci fără surprize la factură și fără clauze mici-mici de tot, în colțul paginii.
03…
Răspundem în timp real
Suntem receptivi la mailuri, telefoane, mesaje dar mai ales la nevoile clienților noștri. Facem follow-up periodic și discutăm cu clienții pentru a vedea care sunt provocările cu care se confruntă și cum îi putem ajuta să le depășească cu succes.
22 motive
pentru care să ne contactezi chiar acum pentru o întâlnire sau un video-call și să vezi dacă suntem partenerii potriviți pentru tine
Contacteaza-ne la:

info@alexapartners.ro

+40 768 605 905

""
sau completează formularul de contact de mai jos: