Dreptul muncii

Ești Angajator?

Colaborăm foarte bine cu orice tip de client, indiferent de mărimea afacerii sale, de locație și de domeniul sau de activitate.
De ce? Pentru ca toți clienții noștri Angajatori au în comun nevoia de a se organiza în mod eficient și de a maximiza potențialul resurselor umane pe care se bazează compania lor.
Oferim servicii juridice specializate în dreptul muncii începând de la consultanța juridică dedicată fiecărui segment din piața de muncă, până la redactarea documentelor de dreptul muncii și redactarea politicilor interne, atât de necesare în orice companie.
Avem avocați dedicați pentru conflicte de muncă.

Ești Angajat?

Cu siguranță ți-ai pus cel puțin o data întrebările: Ar trebui sa semnez actul acesta? sau Ce drepturi am eu la locul de munca? ori Este legal ceea ce mi se cere?
Fie ca ai nevoie de consiliere pentru a va cunoaște drepturile ori ai nevoie de recuperarea drepturilor salariale care ți se cuvin sau dorești sa contești concedierea disciplinară ori sa negociezi încetarea contractului de munca de comun acord cu angajatorul, îți stăm la dispoziție cu cele mai bune sfaturi, strategii și idei.
Fie ca ești în poziția de Angajator sau în poziția unui Salariat, cu siguranța ai nevoie de cea mai buna consultanță în dreptul muncii pentru a-ți apăra cel mai bine interesele.

Cauți cel mai bun avocat pe litigii de muncă?
Echipa noastră de avocați specializați în dreptul muncii îți stă la dispoziție!

Servicii
  • Servicii de consultanta juridica specializata în domeniul dreptului muncii privind concedierea, dreptul la preaviz, demisia, contractul individual de munca, munca prin agent de munca temporara, timpul de munca, concediile, salarizarea, sănătatea și securitatea în munca, formarea profesionala, delegarea și detașarea etc.
  • Redactarea de documente specifice sectorului de dreptul muncii (contracte individuale de munca, acte adiționale, acte de delegare, proceduri interne, regulament de ordine interioara, contract colectiv de munca, acorduri de încetare, documente necesare cercetării disciplinare, documente privind evaluarea profesionala, redactarea de clauze specifice si personalizate pentru fiecare tip de business, notificări și multe altele)
  • Avocat dedicat pentru litigii de muncă
  • Asistenta juridica în pregătirea întregului dosar de personal al fiecărui salariat
  • Asistenta juridica în negocierea cu salariații a clauzelor Contractului Colectiv de Munca
  • Asistenta juridica și reprezentare juridica in relația cu Inspectoratul Teritorial de Munca
  • Redactarea de acțiuni împotriva salariaților
  • Redactarea de acțiuni împotriva Angajatorului
  • Redactarea apărărilor în orice litigiu de munca
  • Asistenta juridica și reprezentare în fata Instanțelor de Judecata, la fiecare termen de judecata
Contacteaza-ne la:

info@alexapartners.ro

+40 768 605 905

""
sau completează formularul de contact de mai jos: