Procese și arbitraj

Deși cea mai buna cale este aceea de a evita un proces, înțelegem ca sunt situații în care litigiile pur și simplu nu pot fi evitate.
În acest sens, îți stăm la dispoziție cu servicii de asistenta juridica și / sau reprezentare juridica în fața instanțelor judecătorești, indiferent de tipul procesului tău.

Avem o reputație de veritabil adversar în sala de judecata, având abilitățile, pasiunea și determinarea – ingrediente necesare pentru a obține rezultate pozitive în diverse tipuri de procese derulate în fața instanțelor de judecata.

Desigur, înainte de a porni într-un litigiu, vom discuta cu tine și iți vom prezenta încă de la bun început întreaga strategie și argumentele noastre.
Bineînțeles, ne vom gândi întotdeauna și la costuri, așa ca poți avea încredere ca îți vom recomanda cele mai bune soluții pentru ca tine, astfel încât să ieși cel mai câștigat din toată povestea și cu cei mai mulți bani în buzunare.

Noi îți stăm la dispoziție cu avocat specializat pe litigii comerciale în Timișoara.

Arbitraj: Sunt câteva situații in care parcurgerea procedurii de Arbitraj este mai potrivita decât inițierea unui proces în fața instanțelor de judecata.

Fie ca vom alege împreuna calea arbitrajului datorita avantajelor sale, fie ca suntem nevoiți sa parcurgem o asemenea procedura din cauza contractelor încheiate între parți, avem experiența necesara pentru a te reprezenta cel mai bine interesele în fata arbitrilor specializați.

În cazul în care cauți un avocat în arbitraj, noi suntem echipa potrivită pentru tine!

Cele mai importante avantaje ale procedurii de Arbitraj constau în faptul ca:

 • dezbaterile și dosarul cauzei sunt confidențiale, dosarul nu va apărea pe Portalul Instanțelor de Judecata, deci nici o persoana străină nu va știi despre dosar, decât dacă părțile permit accesul;
 • soluționarea arbitrajului se face mult mai rapid în comparație cu soluționarea unei cauze în sala de judecată;
 • cheltuielile arbitrale sunt mai reduse decât cele pe care le presupune un proces în fata instanțelor de judecată.
Desigur, atât în cazul litigiului de drept comun cât și în cazul arbitrajului, exista avantaje și dezavantaje.
Iți vom explica ce presupune fiecare procedura și vom decide împreună care este cea mai buna cale pentru atingerea rezultatului în cazul tău.
Servicii
 • Stabilirea strategiei de abordat în fiecare caz în parte
 • Avocat dedicat litigii comerciale
 • Redactarea acțiunii de chemare în judecata
 • Redactarea întâmpinării (adică a apărării) – în cazul în care esti persoana chemata în judecată (parat) sau chemata în fata Curții de Arbitraj
 • Redactarea notelor scrise pentru a prezenta sau a sublinia argumente importante de reținut la soluționarea cauzei
 • Pregătirea probațiunii în fiecare cauză
 • Redactarea obiectivelor și a obiecțiunilor la expertiza (dacă este cazul)
 • Redactarea concluziilor scrise
 • Asistenta juridica sau Reprezentare juridica în fata instanțelor de judecata sau în fata Curții de Arbitraj, la fiecare termen stabilit
Contacteaza-ne la:

info@alexapartners.ro

+40 768 605 905

""
sau completează formularul de contact de mai jos: