Contabilitate

Noul nostru concept a luat naștere printr-un fusion între ALEXA – CABINET DE AVOCATURĂ și Societatea de contabilitate din Timișoara CONTA-MER SRL – societate care activează în domeniul expertizei contabile încă din anul 2003.
Avem experiență în ceea ce privește gestionarea contabilității societăților din România – de aproape 16 ani.

Contabilii noștri sunt experți contabili acreditați Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Avem experiență în gestionarea situației contabile pentru o gamă largă de societăți – de la firme de transport sau de construcții – până la societăți din domeniul IT.

Pentru că întotdeauna analizăm, facem studiu și ne documentăm ÎNAINTE de a-ți transmite o opinie fiscală. Suntem puși la punct cu ultimele noutăți în domeniu. Așa că întotdeauna vei beneficia de consultanță de cea mai înaltă calitate în domeniu.

Știm că alegerea contabilului este o decizie dificilă.

Și noi vrem să fim siguri că suntem cea mai potrivită echipă pentru tine și că ești mulțumit de serviciile noastre.

Noi ne vom strădui să fim întotdeauna pe măsura așteptărilor tale și să îți asigurăm servicii contabile de calitate la prețuri rezonabile.

Costuri transparente, fără taxe ascunse, fără onorarii mici-mici de tot în colțul paginii!

Știi momentul acela când primești o părere de la contabil și o altă părere de la avocat?
Ei, bine la noi nu o să ți se întâmple asta.

Avocații și experții noștri contabili discută fiecare provocare și fiecare soluție, pentru fiecare client în parte. Iar la tine ajunge cea mai bună soluție după ce avocații și contabilii s-au pus deja de acord cu privire la cea mai bună soluție legală și contabilă pentru tine și afacerea ta.
Deci fără joc de ping-pong de la avocat – la contabil.

Dacă ești în căutarea unui expert contabil autorizat în Timișoara, la noi vei găsi o echipă de profesioniști, gata să gestioneze contabilitatea societății tale, indiferent dacă societatea ta are sediul sau nu în Timișoara.

Echipa noastră de contabili autorizați din Timișoara va face contabilitatea ușor de înțeles pentru fecare client în parte.
Te vom îndruma pentru a ne asigura că tu, în calitate de client, înțelegi în mod clar obligațiile tale contabile și fiscale.
Echipa noastră de contabili din Timișoara oferă suport și sprijin investitorilor străini din România.

Echipa noastră de experți contabili autorizați din Timișoara vorbește fluent engleză și italiana, așadar îți putem explica totul, ușor, fără să fie nevoie de efortul tău suplimentar de a traduce toate informațiile pe care le primești de la contabil.

UU
Evidenţă contabilă de gestiune
kk
Servicii de contabilitate financiară
ll
Servicii de inventariere
Servicii de salarizare
Servicii HR
ww
Consultanță financiar-contabilă
ii
Refacere a contabilității
RR
Expertiză contabilă la cerere
Contacteaza-ne la:

info@alexapartners.ro

+40 768 605 905

""
sau completează formularul de contact de mai jos: