NARCISA ALEXA
Avocat coordonator & Managing Partner
alexa-narcisa-avocat-timisoara (1)

Alexa Narcisa este avocat în Baroul Timiș, cu experiență bogată în dreptul comercial, mai exact în partea de consultanță și litigii privind companiile – de la startup-uri până la multinaționale, din diverse domenii de activitate.
Este co-fondator al conceptului Allora Business Hub (https://www.allorabusinesshub.com/), dar și parte din mai multe societăți care au ca și domenii de activitate oferirea de servicii suport dedicate antreprenorilor (de la contabilitate la servicii de consultanță).
Avocat Alexa Narcisa a sprijinit de-a lungul anilor numeroase persoane și companii, în soluționarea problemelor lor juridice, atât în proceduri desfășurate pe teritoriul României și pe teritoriul Italiei, Austriei, Germaniei, Regatului Unit, precum și pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.
Ceea ce o diferențiază este faptul că deține o experiență atât practică, din postura de Manager sau asociat în diverse echipe de startup-uri, precum și experiența de avocat consultant al societăților din România, din varii domenii de activitate (de la domeniul transporturilor, construcțiilor, până la domeniul IT, medical, farmaceutic).
Totodată, în ultimii 4 ani de zile s-a specializat pe partea de consultanta dedicata domeniilor noi de pe piață – data protection, e-commerce, digital law, blockchain tehnologies, dar și în consultanța dedicată startupurilor, crowdfunding platforms, consultanță privind business angels investors & a altor metode de investiții dedicate startup-urilor, precum și prin faptul ca are o viziune diferita în rezolvarea fiecărui caz.

RAMONA FURINDA
Expert contabil & Managing Partner
ramona-furnida-expert-contabil-timisoara-02-min

Ramona Furinda este expert contabil autorizat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România și face parte din societatea noastră de contabilitate din Timișoara, cu o experiență de 16 ani de zile pe piața de business din România.
Este recunoscută pentru profesionalismul său, expertiza largă și capacitatea de a răspunde nevoilor în schimbare și în creștere ale firmelor care operează la nivel național și internațional, oferind consultanță inclusiv în domeniul afacerilor de import-export, UE și NON-UE, ținând legătura cu Autoritățile Vamale.
Este unul dintre specialiștii noștri care lucrează și la sediul clienților noștri, fiindu-le aproape de fiecare dată.
Totodată, Ramona Furinda este unul dintre Managerii Departamentului de Resurse Umane, supervizând serviciile de resurse umane prestate pentru clienții noștri.
Departamentul de contabilitate dedicat Persoanelor Fizice Autorizate și Freelancerilor este coordonat de Ramona Furinda, încă de la începutul activității ei, oferind consiliere celor care lucrează în sistem de freelance pe partea de contabilitatea și financiar și servicii de contabilitate PFA-uri care lucrează în sistemul Uber, Delivery, influenceri social media, dar și Freelanceri-lor din domeniul IT / Programare.

LAURA MISCHIE
Expert contabil & Managing Partner
laura-mischia-expert-contabil-timisoara (1)

Laura Mischie este expert contabil autorizat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România și face parte din societatea noastră de contabilitate din Timișoara, cu o experiență de 16 ani de zile pe piața de business din România.
Este recunoscută pentru reprezentarea profesională a clienților noștri și capacitatea de a răspunde provocărilor în relația cu diverse instituții ale Statului, in cadrul diverselor controale la care sunt supuse periodic societățile din portofoliul nostru.
Conduce Departamentul de Accize (adică clienții care își desfășoară activitatea în comerțul cu produse accizabile, import-export etc.), oferind consultanță contabilă și asigurând serviciile de contabilitate dedicate firmelor care aplică sistemul de accize.
Laura Mischie oferă servicii de contabilitate-financiară și consultanță societăților care prestează servicii și/sau fac achiziții/vânzări la nivel intracomunitar, fiind unul dintre specialiștii noștri privind regimul intracomunitar și TVA-ul.
Laura Mischie este cel de-al doilea Manager al Departamentului de Resurse Umane, supervizând serviciile de resurse umane prestate pentru clienții noștri.

ANDREI TODERAȘ
Social Media & Foto/Video Business Strategist
andrei-toderax-marketing-alexa-and-partenrs

Andrei Toderaș este partea creativă din echipa noastră, conducând Departamentul de Imagine vizuală (Social Media Marketing, Foto-Video, Imagine de brand și produs, Videografie pentru afaceri) pentru clienții noștri.
Andrei Toderaș a acumulat în ultimii 12 ani o experiență de lucru în industrie la diferite niveluri și poziții, printre care: organizator de evenimente, manager de hotelul, director de vânzări online,  intraprenor – organizator de evenimente și ghid turistic internațional.
A studiat la Universitatea din Surrey, aflată in top 5 universități pentru Universitatea de Ospitalitate și Turism din lume, a absolvit un program de schimb în Singapore și și-a petrecut un an de zile la MCI Group Brussels (companie de gestionare a evenimentelor Globale).
Experiența sa în ceea ce privește organizarea de evenimente în multinaționale, managementul hotelier (fiind pentru sezon directorul general al Hotelului de Gheață de la Lacul Balea, un hotel/atracție unică în Europa de Sud-Est), director de vânzări online ( la UltraVoyage, Partener Strategic Ovation Global DMC din România), l-au ajutat în dezvoltarea abilităților sale de marketer si om de vanzari.
Astăzi, Andrei Toderaș dezvoltă imaginea startupurilor și societăților din România, creând de la fotografii de produse, până la fotografii pentru angajați din companie, dar și materiale video ale produselor, serviciilor sau proceselor de producție din diverse firme, indiferent de obiectul lor de activitate (construcții, producție, comerț etc.)
Andrei Toderaș se ocupă și de partea de marketing pe social media pentru o parte din clienții noștri, dezvoltă strategia de marketing, organizează postările, planifică întreaga strategie de vânzare online împreună cu clienții noștri din domeniile de e-commerce (vânzare online).

Contacteaza-ne la:

info@alexapartners.ro

+40 768 605 905

""
sau completează formularul de contact de mai jos: