Contraventii

Ai fost sancționat cu amenda contravențională pentru parcare neregulamentară, pentru depășirea vitezei sau pentru alte contravenții la regimul circulației?

Ai fost sancționat cu suspendarea dreptului de a conduce pentru săvârșirea unor contravenții la regimul circulației?

Ai nevoie de un avocat dedicat pentru contestare contravenții și amenda auto.

Ai fost sancționat cu amenda contravenționala pentru contravenții privind normele de munca, normele de construcții sau alte norme de specialitate?

Ai fost sancționat de Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), de Autoritatea Rutiera Romana (ARR), de Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR), de Compania Naționala de Autostrazi si Drumuri Naționale din Romania (CNADNR), de Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau alte Autorități?

Noi îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanta juridica în stabilirea și identificarea motivelor pentru efectuarea unei contestații (plângere contravenționala) împotriva Procesului-Verbal de constatare și sancționare contravenționala, precum și cu servicii de redactare a plângerii contravenționale și reprezentare a clientului în fata Instanțelor Judecătorești.

Servicii
  • Consultanță juridică specializată pentru a stabili dacă exista motive / argumente pentru a contesta Procesul-verbal de constatare si sancționare contravenționala
  • Consultanță juridică specializată pentru stabilirea șanselor de câștig a contestației
  • Contestații contravenții și amenzi auto radar, rovignetă, parcare etc.
  • Redactarea plângerii contravenționale împotriva Procesului-verbal de constatare și sancționare contravenționala
  • Reprezentarea clientului în fata Instanțelor Judecătorești pentru susținerea plângerii contravenționale
  • Avocat specializat pe contravenții și contestare amenzi
Contacteaza-ne la:

info@alexapartners.ro

+40 768 605 905

""
sau completează formularul de contact de mai jos: